Adını bölgeye ait kuzugöbeği mantarından alan Morchella’da, Casa Nonna Bodrum’un çiftliğinde ve tarlasında yetiştirilen malzemeler, Casa Nonna Bodrum Executive Şef’i, Gökhan Karakaya ve Executive Sous Chef İsmail Kaya’nın hazırladığı yemeklerin buluştuğu belirtildi. Morchella’nın, hem Türk hem de İtalyan mutfağının lezzetlerini harmanlayarak Ege manzarası eşliğinde misafirlerini Akdeniz mutfağında yolculuğa çıkardığı vurgulanan açıklamada, “Uzman şefleri, her yem eğin lezzetini ortaya çıkarmak için en taze ve yerel malzemeleri seçiyor ve her iki mutfağı bir araya getiriyor” denildi. Şirketten yapılan yazılı açıklamada, “Ege ve Akdeniz’in eşsiz sızma zeytinyağını, Akdeniz’in taptaze deniz mahsüllerini, İpek yolundan miras baharatları ve Türkiye’nin her köşesinden yerel ürünleri bir araya getiren geniş menü yelpazesi ile sunulan her tabak adeta bir lezzet serüveni vadediyor. Romantik bir akşam yemeği için mükemmel bir seçenek olan Morchella, aynı zamanda dostlarınız ve ailenizle keyifli bir buluşma için de ideal bir ortam sunuyor. Morchella’nın atmosferi, yemeğinizi bir kutlama haline getirerek, her anı unutulmaz kılıyor” ifadeleri kullanıldı.
Related Posts
Milyonları hayal kırıklığı mı bekliyor, asgari ücret ne kadar olacak?
- Hayati Karagöz
- 24 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Milyonların gözü asgari ücrete yapılacak zamda. Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılmamasıyla hayal kırıklığına…
Son 1 ayda kripto piyasa ortalamaları 6 katına çıktı
- Hayati Karagöz
- 24 Kasım 2024
- 3 min
- 0
Kripto paralardaki artış, en çok işlem gören Bitcoin'i olduğu gibi altcoin konumundaki kripto paraları de…
Efe Kayra Soylu, Avrupa Parlamentosu’nda Birinci Oldu
- Hayati Karagöz
- 23 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Kayseri'deki 11. sınıf öğrencisi Efe Kayra Soylu, sürdürülebilirlik yarışmasında birinci geldi.